A Tecnic Cat t’oferim la solució per a assegurar-te una bona collita.

Hydroponic Control Basic

Hydroponic Control Plus

La Hidroponia

lechuga-raiz-flotante

L’agricultura hidropònica és un sistema innovador que permet conrear una planta terrestre en un sòl estèril ja que li ofereix els nutrients que habitualment li dóna la terra. Els productes minerals necessaris pel seu correcte desenvolupament es dissolen a l’aigua que circula automàticament per les seves arrels.

Els Controladors de Tecnic Cat es poden regular en funció del temps, temperatura i de la quantitat de nutrients i pH que necessitin els seus conreus.

D’aquesta manera serà possible la seva evolució correcta en sòls que només s’encarreguin de sostenir-los com ara grava, sorra, etc

mariahuana

El sòl escollit subjecta la planta sobre un contenidor d’aigua que rep els nutrients i pH escollits prèviament per l’agricultor.

Aquest mètode també és vàlid amb altres tècniques hidropòniques com l’aèria i la circulant. La tècnica escollida ha de tenir en compte la forma, el desenvolupament i el tamany de cada planta.

Amb la hidroponia podrà assegurar-se una bona temporada controlant tots els elements que intervenen a la seva plantació: Conductivitat, temperatura, pH i oxigen. Obtenint, d’aquesta manera, la qualitat de l’aigua perfecta per a les seves plantes.

Tècnica hidropònica Arrel flotant

hidroponia-raiz-flotante

Tècnica hidropònica en substrat

hidroponia-sustrato

Tècnica hidropònica NFT

hidroponia-nft